Korte introductie:

Ik ben Jochen De Smet, geboren te Kortrijk op 22 december 1982 en ik woon in Gullegem. Ik hou van 80s en 90s films en luister graag naar alle stijlen muziek. Verder zit ik vaak op internet of speel ik videogames. Heel af en toe zou ik wel eens durven squashen en als de gelegenheid zich voordoet, enkele Ikea-kasten in elkaar steken.

 

Studies en werkervaring:

Eerst heb ik 4 jaar Industriële Wetenschappen gevolgd in het VTI in Kortrijk en daarna 2 jaar Industriële Informatica, ook in het VTI.

Hierna ben ik in Brugge begonnen met Toegepaste Informatica maar al snel wist ik dat deze richting mij niet lag. Na een drietal weken besloot ik dan ook om over te stappen naar MCT (Multimedia en Communicatie Technologie) in het PIH in Kortrijk. Dit heb ik ook 3 jaar zonder al te veel problemen gevolgd en ik ben in september 2003 afgestudeerd.

In oktober 2004 ben ik bij Mentor Kortrijk aan de 6 maanden durende grafische opleiding Digitale Drukvoorbereiding (DTP) begonnen, gevolgd door 2 maanden stage bij Flexties in Oostkamp. Deze stage heb ik kunnen uitbreiden tot een vier jaar durende fulltime job bij Flexties.

Na een faillisement ben ik aan de slag gegaan als prepress medewerker in Drukkerij Nieuw Grafiek in Kortrijk gedurende 2 jaar.