Bekijk profielen
Voeg een profiel toe
Comments(*) :

>> List of smileys <<

Name(*) :

E-mail(*) :

(hidden)

Website :

Anti-spam(*) :
What day is it?
(1-31)

 


Remember me

Fields with an asterisk (*) must be filled in !!


IMPORTANT

Before you press the sign-button, copy your text because it can get lost. Always check if you see your message after you submitted it, if you don't... just paste it.


Myriam wrote on Monday, 21 August 2006 at 20.54 :
Ging je graag naar school? Waarom wel of niet?

Zeer zeker. 'k Heb nooit echt hard moeten studeren in't middelbaar, en school betekende vrienden en vriendinnen.. en inderdaad ook veel vakantie waarin je NIETS moest doen. Dat is nu wel even anders. 2 examens op een namiddagje leren.. kon het nog maar

Wat was je lievelingsvak op school?

Vooral de talen. Engels omdat het zo poepsimpel was, Frans omdat ik het gewoon altijd graag gedaan heb. En toen ik moest kiezen tussen informatica en Duits als extra vak was de keuze ook snel gemaakt. Die informatica stond toch maar gelijk aan Word, Excel en Powerpoint. LO was vooral leuk in het vijfde, toen we gingen squashen.

Wat was je minst favoriete vak op school?

Wiskunde! Maar tem het 4de middelbaar kon ik het nog vrij goed, en toen ben ik zo stom geweest om in 5&6 wetenschappen-wiskunde te doen. Serieus gevloekt op die wiskunde, vooral in het laatste jaar, ook omdat ik al wist dat ik vertaler-tolk ging doen.

Wat zat er allemaal in je penneNzak op een doorsnee schooldag?

Veel te veel. Pennen in alle kleurtjes (die van stabilo), gewone pennen, een vulpen, tintekillers, vullingen, markeerstiften, potloden, gom, latjes, passer, elastiekjes, kleingeld, papiertjes.


Wat heb je gedaan op je "honderd/vijftig dagen"?

Heil Chrysostomos!! 's Morgens afspraak op de grote markt, waar we onze fluitjes kregen. Daarna met groot kabaal richting het caf?/restaurant waar we met de klas gingen ontbijten. Dan richting school, de lessen verstoren met nog groter kabaal, en de stunt op het podium op de speelplaats. Stijn van Perrongeluk kwam de sfeer erin brengen en we speelden een spel ? la "Swingpaleis", de jongens tegen de meisjes. Daarna snel snel een broodje eten, en dan volgde d? show. Optredens, filmpjes en medleys door en voor de zesdejaars. Dan de receptie op school waar de vijfdejaars ons moesten voorzien van drank en hapjes Daarna snel naar huis, douchen en omkleden, en dan naar het restaurant voor het "diner" met de hele klas. Vervolgens naar een caf? voor de "pr?-fuif". Van daaruit trokken we naar onze eindbestemming : de Versuz! We hadden polo's laten maken voor de zesdejaars en de VIP was afgehuurd. Beneden stond het stampvol, en wij mochten lekker in de VIP boven iedereen uitkijken
Onvergetelijke dag die veel te snel voorbij ging...