Bekijk profielen
Voeg een profiel toe




Comments(*) :

>> List of smileys <<

Name(*) :

E-mail(*) :

(hidden)

Website :

Anti-spam(*) :
What day is it?
(1-31)

 


Remember me

Fields with an asterisk (*) must be filled in !!


IMPORTANT

Before you press the sign-button, copy your text because it can get lost. Always check if you see your message after you submitted it, if you don't... just paste it.


Kaaaaaatje wrote on Tuesday, 9 November 2004 at 20.33 :
jah sorry ze, ma kheb nog iets verschrikkelijker gehoord op caf? gisteren. Ge moet denken dat het zo "stoer" gezegd werd: "Eij moat, te woensdeg gon we griete fixen eh" Mja, ik denk wel dat em ze nimeer alle 5 had

Myriam a.k.a. ~Blue Fl@me~ wrote on Tuesday, 9 November 2004 at 20.43 :
Ik wist natuurlijk al lang dat uitgaan niet echt uw ding is, maar op uw tekstje heb ik toch wel het een en het ander te zeggen...
Kijk even rond u en ge zult zien dat er WEINIG studenten/jongeren zijn die nooit uitgaan. Ik ga zelf ook heel graag op stap, en nu gaat gij mij vertellen dat ik niet weet waarom ik het doe? Dat ik het doe omdat ik denk dat het zo hoort?
Als ge bij vrienden wilt zijn en u wilt amuseren kan dat natuurlijk overdag, maar toch evengoed 's avonds? Zeker nu ik op kot zit.. de helft van mijn vrienden zitten in Hasselt, mijn vrienden van hier in Antwerpen hebben net als ik overdag les.. Dan is er toch niets zo plezant als 's avonds na het leren samen weggaan?? Dat hoeft niet eens naar een fuif/TD/discotheek te zijn... een doorsnee gezellig caf? met muziek op de achtergrond waar ge over vanalles en nog wat kunt babbelen is toch gewoon fijn?!? En daar hoeft absoluut geen alcohol aan te pas te komen, ieder beslist voor zich of hij/zij drinkt of niet.. Van die felle mannen die zeggen dat ze naar een fuif gaan "om te zuipen", tjah.. dat zegt toch al genoeg?!
In uw post veroordeelt ge de mensen die graag uitgaan precies als people without brains & meelopers..
Ik ga morgenavond terug naar huis en ik ben enorm blij dat ik nu ook eens op een donderdagavond in Hasselt zal zitten, want ik ga iedereen van de vorige jaren die nu andere studies doen nog eens terugzien! Voor mij draait uitgaan niet om de drank of om de muziek, dat is bijkomstig.. Het is gewoon de ideale gelegenheid om mensen terug te zien die je al een hele tijd niet gezien hebt, en ook om nieuwe mensen te leren kennen!! Moest ik elke avond op mijn kot blijven zitten en in het weekend elke avond thuisblijven... er zou niet zoveel meer overblijven van mijn sociaal leven..

severine wrote on Wednesday, 10 November 2004 at 8.51 :
Ja Jochen,

Ik wist eveneens als Myriam dat uitgaan uw ding niet is, maar misschien kunt ge ook uitgaan om af en toe eens afleiding te hebben, om je zorgen eens te vergeten en er met bepaalde mensen over te praten.

Als je overdag gaat werken, wanneer moet je dan wel uitgaan?????? 'S AVONDS toch zeker???

Als je uitgaat leer je ook nieuwe mensen kennen, ne nieuwe vriendenkring opbouwen, socialisen ipv te cocoonen. Voor thuis te zitten hebt ge later nog tijd genoeg. Profiteer eens van uw jong leven, want dat is zo voorbij.

Durf en leef!

Jochen wrote on Wednesday, 10 November 2004 at 10.09 :
Waarom gaan de meesten dan niet 's avonds in de week uit, maar in het weekend en dan gaan ze pas 's avonds ('s nachts) uit. In het weekend moet je (meestal) niet werken of naar school gaan, dan kan je toch overdag weg?

lilith wrote on Wednesday, 10 November 2004 at 11.02 :
Jochen, jochen.. Uitgaan doe je 's avonds omdat dat het moment is waarop je dagtaak gedaan is, en je je er dan volledig op kan concentreren.
Je kan natuurlijk ook kiezen om heel de avond voor de tv te zitten (dat kan ook overdag, maar meestal doen mensen het 's avonds wegens meer tijd) en dat is je even goed recht. Maar om nu te gaan beweren dat uitgaan 's avonds iets stoms is om erbij te horen is like de meest vergezochte mening die ik in lange tijd heb gehoord.

Hoe zwart-wit en al. Rokers zijn slecht, mensen die uitgaan zijn meelopers,.. En dan nog durven klagen als iemand zou durven zeggen dat tattoo's marginaal zijn. *fronst*

Jochen wrote on Wednesday, 10 November 2004 at 11.41 :
Waarover moet ik anders zagen?

Myriam a.k.a. ~Blue Fl@me~ wrote on Wednesday, 10 November 2004 at 11.50 :
De meeste mensen gaan in het weekend uit omdat dan de kans veel groter is dat je vrienden ook allemaal meekunnen.. op weekdagen heeft niet iedereen zomaar tijd om 's avonds weg te gaan, wegens werk/les/huishoudelijke taken/... de volgende dag. Dan zeg je dat ze evengoed overdag kunnen weggaan in het weekend, maar als ik kijk hoe het er thuis aan toe gaat op zaterdag en zondag.. winkelen, familie bezoeken of over de vloer krijgen, schoonmaken, sporten,.. en dan is de dag om. Bovendien moogt ge mij eens vertellen waar ik overdag naar een fuif/discotheek kan gaan..

severine wrote on Wednesday, 10 November 2004 at 12.16 :
In de week uitgaan??? wa is er open in de weekavonden,???

Je zou verdorie ook eens wa meer van je leven moeten profiteren, zij ne keer iets socialer!!!!

En in de week 's avonds uitgaan of overdag in het weekend??? En wanneer moet ne mens dan zijn huishoudelijk werk doen?? Gij hebt chance da ge da nog niet moet doen he

Uitgaan is ontspannend

Jochen wrote on Wednesday, 10 November 2004 at 13.19 :
En dan vragen ze zich af waarom ik zo stil ben, waarom ik bijna niks zeg...
Als ik wat zeg, is het toch nooit goed. Dan kan ik beter zwijgen.

B. wrote on Wednesday, 10 November 2004 at 13.53 :
Moesten ze nu es goeie muziek draaien ... he Jochen p -)

ishku wrote on Thursday, 11 November 2004 at 10.38 :
Urgh. Ik heb een gloeiende hekel aan mensen die beweren dat je niet sociaal bent als je in het weekend niet uitgaat. Ik ken er genoeg die uitgaan, wat naar de muren zitten te staren terwijl ze aan hun bier lurken en dan de volgende dag gaan beweren dat het 'de max' was opdat iedereen zou denken dat het de grootste leutigaards ter wereld zijn.
Dan zit ik liever op mijn zolder, met mijn vriendin te zeveren over de scheve handen van dokter Dr? in Thuis.

OK sure, soms is het leuk om uit te gaan en lekker oppervlakkig te doen tegen kennissen enzo, maar ik vind het maar idioot dat sommige mensen dan automatisch aannemen dat je het saaiste leven ooit hebt omdat je niet elk weekend volgeboekt hebt.

Ik k?n tenminste een weekend alleen met mezelf opgescheept zitten, en ik ben niet saai potverdorie!

Ik kijk alvast met veel afschuw uit naar wat er dit jaar met oudjaar staat te gebeuren..

HansPieter wrote on Thursday, 11 November 2004 at 15.43 :
"En dan vragen ze zich af waarom ik zo stil ben, waarom ik bijna niks zeg...
Als ik wat zeg, is het toch nooit goed. Dan kan ik beter zwijgen. "

Sjah Jochen, dat is nu eenmaal communicatie.. je deelt jouw mening met die van anderen.. soms kan die overeen komen, soms kan die botsen. En als die meningen botsen hoeft het helemaal niet zo te zijn dat jouw mening "raar" is ofzo (je hebt het over "raar" in je volgende post).. Jij hebt dan gewoon een andere mening, punt andere lijn.

Dat je niet uitgaat en uitgaan niet leuk vind is je goed recht. Ik ken ook genoeg mensen die niet of nauwelijks uitgaan.. dat zegt niks over die mensen, die vinden gewoon andere dingen leuk.. en dat zegt ook niks over sociaal zijn of niet.

Maar ik vind niet dat je mensen die uitgaan w?l leuk vinden zo scherp mag veroordelen.. en tegen veralgemeningen kan ik al helemaal niet tegen.. dat is zoals alle Hollanders zijn gierig en eten graag kaas en dragen klompen en alle Belgen zijn dom.. (alhoewel, een verslaggever van de VRT had het gisteren over "de moord van vorige week op Vincent van Gogh"..mmm..is die niet al een paar eeuwen dood? :-) maar dit geheel terzijde) ..degoutant zo'n veralgemeningen (en JA ik ben een Nederlander uit Schilde! So what! Wat zegt dat over mij?! Toch 2 keer niks als je mij ni kent..)..

Kan zijn dat er mensen zijn die alleen uitgaan om mee te lopen en 't eigenlijk ni graag doen.. Ik ga op zijn tijd wel eens graag uit..maar kan evengoed genieten van een gezellig avondje thuis! Redenen waarom ik uitga? : mij gezellig AMUSEREN met VRIENDEN met wa toffe MUZIEK op en een DRANKSKE erbij en wa zot doen enzo.. Ik snap niet wat er mis is met die redenen..

Mag je dan ook niet meer naar de cinema omdat je graag FILMS ziet en je dat ONTSPANNEND vind?