Bekijk profielen
Voeg een profiel toe




Comments(*) :

>> List of smileys <<

Name(*) :

E-mail(*) :

(hidden)

Website :

Anti-spam(*) :
What day is it?
(1-31)

 


Remember me

Fields with an asterisk (*) must be filled in !!


IMPORTANT

Before you press the sign-button, copy your text because it can get lost. Always check if you see your message after you submitted it, if you don't... just paste it.


Kaaaaaatje wrote on Friday, 29 October 2004 at 20.55 :
"Stoere mensen zitten achteraan" --> ik ook wel eh
"Buschauffeurs zijn nors" --> naha, ik heb toch wel eens geluk dat bij mij juist de sympathiekste chauffeur van vlaanderen en omstreken rijdt zeker?

Ook nog nie gemerkt da ouwe mensen soms op da rood knopje drukken omdat ze denken da ze daarop moeten drukken om de deur open te doen?

Myriam a.k.a. ~?lue Fl@me~ wrote on Friday, 29 October 2004 at 22.30 :
Als ik de bus opstap en ik zie dat de enige beschikbare plaatsen juist degene zijn naast aanstellers/jongens die denken dat ze alles zijn/allochtonen met een groot lawaai & commentaar op alles/... dan blijf ik ook rechtstaan... Stoort toch niemand?

nessatje wrote on Thursday, 4 November 2004 at 19.20 :
ik blijf ook veel rechtstaan hoor... alhoewel ik altijd omval als de bus een bocht neemt ... maar enfin toen ik nog kleine nessa was heb ik slechte ervaringen meegemaakt op een bus, en ja hoor... dit was met 'achteraanzitters', ik werd gepest ... ik ben dan niet blijven rechtstaan of vooraan gaan zitten hoor... neenee, ik ben dan maar meteen te voet gegaan arme ik ... gelukkig ben ik nu degene die het vaakst langs achter zit... nu is het mijn beurt om te lachen met de kaalkop of de flapoor een paar zetels voor mij ) hihiiii ....