Bekijk profielen
Voeg een profiel toe




Comments(*) :

>> List of smileys <<

Name(*) :

E-mail(*) :

(hidden)

Website :

Anti-spam(*) :
What day is it?
(1-31)

 


Remember me

Fields with an asterisk (*) must be filled in !!


IMPORTANT

Before you press the sign-button, copy your text because it can get lost. Always check if you see your message after you submitted it, if you don't... just paste it.


nessatje wrote on Thursday, 12 August 2004 at 18.33 :
zijn het geen stokPAARDJES? hmm... ik ben er al drie keer geweest denk ik, toen ik nessa was, toen ik kleine nessa was en eum.... toen ik nog heeeeeeele kleine nessa was... (lang geleden dus), er zitten beesten, maar dat is dan ook alles... ik herinner mij zoveel niet meer hoor, enkel nog waar het soevenierwinkeltje was, het ijskraam, het speelpleintje, de beesten met de lange nek, en de beesten binnen( ik denk dat het eum... pienwiens waren)... ik vind het wel eens tof, maar niet zo tof als een pretpark of zo... alhoewel, voor de kindjes is dat wel spectaculair zo'n beesten, het grootste dat ze in hun leven al gezien hebben is een goudvis, of heel misschien een kat ... , ... beestige groetjes, nessie (het monster van loch ness, ook een beest als je het mij vraagt)

severine wrote on Thursday, 12 August 2004 at 19.03 :
Daarom ben ik ook niet meegegaan, omdat ik wist dat het voor mij persoonlijk niet tof zou zijn.

Vroeger als we klein waren was da tof omdat we klein waren.

Maar Jochen zijt gij daar NOOIT eerder geweest?? Was da niet onderdeel van 1 van de vele schooluitstapjes????:-):-d Oei da was naar dadipark zeker? :-)

Kaaaaaaaaaatje wrote on Friday, 13 August 2004 at 10.46 :
Wij zijn in't 4de leerjaar op studiereis geweest naar de zoo En da was zo'n interim voor biologie en we gingen die eens testen. We deden geen uniform aan, wat dus wel MOEST op studiereizen. Ze durfde niks zeggen )

Kaaaaaaaaaatje wrote on Friday, 13 August 2004 at 10.46 :
Correctie: 4de MIDDELBAAR

Jochen wrote on Friday, 13 August 2004 at 10.47 :
oooeeh

Kaaaaaaaaaatje wrote on Friday, 13 August 2004 at 10.50 :
Stoer eh