Bekijk profielen
Voeg een profiel toe

Friday, 30 July 2004 at 22.58
Vele mensen zullen me heel waarschijnlijk ongelijk geven als ik zeg dat deze CD de moeite waard is om te kopen.Hij ligt pas vanaf 8 augustus in de winkel maar je kan nu al stukjes beluisteren op deze link: Thunderdome 2nd Gen Part 1 : Malice To Society

Waarschijnlijk zal er bijna niemand of zelfs helemaal niemand gaan luisteren. En als je toch gaat luisteren, weet ik al wat de reacties zullen zijn.
"Het is precies ruis door mijn boxen"
"LAWAAI"
"Altijd hetzelfde"
...

Dan weet ik genoeg, je hebt geen moeite gedaan om te luisteren want het is NIET altijd hetzelfde. En deze keer is het zelfs extreem verschillend.
Vele mensen denken dat hardcore gewoon hardcore is maar deze hardcore is opgesplitst in nog verschillende stijlen die je op deze CD kan horen. Er staat echt vanalles op en daarom vind ik hem zo goed. Ook omdat er weer oudere samples gebruikt worden in de nieuwe hardcore-tracks.

Het is een tijd stil geweest rond de hardcore-scene en toen kwamen ze met een nieuw concept af dat direct bij mij in de smaak viel.
In deze tijd werd er veel ge?xperimenteerd met de muziek. (vandaar de naam experimental) Dit begon ook wat eentonig te worden en nu zijn ze er met alweer een nieuw concept "2ND GEN" waar alles kan en alles mag, oud, nieuw, traag, rap, hard, lawaai, ...

Ik vind het alvast geslaagd maar over muziek heeft iedereen zo zijn eigen mening.
comments (9)

Friday, 30 July 2004 at 15.07
Zoek de verschillen


comments (6)

Friday, 30 July 2004 at 12.21
Noteer in je agenda...

Maandag 2 augustus: Gastlogger op Severine's blog
comments (1)

Thursday, 29 July 2004 at 19.36
Op het "on-knopje" van een plotter drukken.
Een raket-frisco eten.
Naar visjes kijken.
Gordijnen omhoog hangen.Er valt gewoon niets meer te vertellen...
comments (4)

Tuesday, 27 July 2004 at 15.02
Jochen wordt volwassen.

Vandaag heb ik voor de allereerste keer in mijn leven het gras gemaaid. Een stap dichter bij mijn volwassenheid. Want dat is iets wat volwassen mensen doen, het gras maaien.

Daarna heb ik het gras helemaal alleen naar het containerpark gebracht, als een volwassene. Toen ik daar aankwam, was er controle en vroegen ze mijn pasport. Dit toonde ik dan ook nadat ik heel stoer mijn raampje openschoof (automatisch natuurlijk) :) Daarop kan je zien dat ik al volwassen ben en het feit dat ik met de auto rij, bewijst dit ook wel. Maar niemand die merkt dat ik mij vandaag volwassener voel dan anders. Enkel en alleen maar omdat ik net als vele oudere mensen het gras gemaaid heb op een zonnige zomerdag.

*fier*
comments (6)

Monday, 26 July 2004 at 12.15
Slapen is tof, tenminste als je kan slapen...
Ik heb nogal rare ervaringen tijdens mijn slaap. Zo gebeurt het wel eens dat ik plots in mijn kamer rondwandel of zelfs rondkruip al tastend naar het zoldergat (om de een of andere reden dacht ik dat ik op de zolder zat). En eigenlijk weet ik niet of ik dan slaap of wakker ben want mijn ogen zijn wel degelijk open maar toch weet ik niet dat ik in mijn kamer ben.

Andere keren spring ik plots recht in mijn bed of "val" ik en schiet dan plots wakker.
Of ik word soms aangevallen door mijn eigen arm die plots op mij valt.
Of ik praat in mijn slaap en hoor mijzelf dan ook praten, dus ben ik hier nu wakker of niet?

En het ergste van al is als ik niet meer kan bewegen. Daar lig ik dan, onder mijn deken, helemaal verlamd... Geen lucht meer, paniekerig en geen wil om mijn deken opzij te doen. Tot er plots een schok door mijn armen schiet en zo het deken van mij af doet vliegen. Happend naar verse lucht kan ik weer rustig gaan slapen...
comments (1)

Saturday, 24 July 2004 at 20.50
Hopelijk is het deze keer al iets moeilijker.

Wat is dit?
TIP 1 : Het is een 2-dimensionaal beest
TIP 2 : In het echte leven 8, in 2D-land 5
TIP 3 :
Als je het nu nog niet weet...


eindelijk... het was dus OKKIE

comments (23)

Thursday, 22 July 2004 at 22.32
Het is me toch nog een beetje gelukt.
Met een rommel digitaal toestelletje waar de batterijen nog voor 0.7% werken, de foto een seconde later wordt getrokken na de klik op de knop en in de regen...

DE BLIKSEMJaja, dat kleine streepje rechtsboven.
comments (3)

Thursday, 22 July 2004 at 21.45
Ik ben net iets gaan drinken bij Bjorn en Severine. Hoewel ik 6 keer geantwoord had, vroegen ze me 6 keer wat ik wou.
Ik wou per se MELK.

Wat is er nu zo vreemd aan dat ik melk wou? Als ik gewoon cola had gevraagd, gingen ze me direct cola geven zonder zich er vragen bij te stellen. En dat terwijl je me "nooit" nog cola zal horen vragen.

Water is net als melk ??n van de meest natuurlijke dranken en ook dit hadden ze me waarschijnlijk zonder al te veel tralala gegeven. Dus ik vraag me af wat er mis is met melk?? Het is lekker fris, gezond, het ziet er ook njammie uit, ...Melk in koffie, geen probleem.
Melk in pudding, geen probleem.
Melk in puree, geen probleem.
Melk in een papfles, geen probleem.
Melk in een glas, .... iets mis mee?
comments (5)

Wednesday, 21 July 2004 at 20.10
Het is way too warm!
comments (3)

Wednesday, 21 July 2004 at 11.55
Vandaag is het 21 juli en dus Belgische nationale feestdag.
Eerst en vooral wil ik mij excuseren tegenover de koning omdat ik tot op heden niet wist waarom die feestdag bestond. Waarom juist op die dag en wat er toen gebeurd was.
Ik denk dat iedere Belg dit wel weet, maar ik dus niet. Geschiedenis is nooit mijn beste vak geweest en vooral belangrijke data lieten mij koud.
Vandaag heb ik gegoogled en heb het volgende gevonden:

"Op 21 juli 1831 legde de eerste Belgische koning Leopold I de eed af op het koningsplein te Brussel. Sindsdien is 21 juli de Belgische nationale feestdag."

Nu weet ik dat ook en het kan me eigenlijk nog altijd evenveel schelen als ervoor.
comments (4)

Sunday, 18 July 2004 at 16.53
En weer een nieuw record.
In plaats van 6 seconden is het nu 5 seconden!!
...


Hja, ik heb niet veel beters te vertellen :)
comments (6)

Saturday, 17 July 2004 at 22.03
Na al die jaren weet ik het, of dat veronderstel ik toch...

DIT IS EEN KNOLRADIJS...EN DIT...EN DIT


comments (0)

Friday, 16 July 2004 at 16.08
:)
comments (2)

Wednesday, 14 July 2004 at 13.09
Vandaag mocht ik weer boodschappen doen. Ik had eerst gedacht dat ik gewoon naar de bakker zou moeten gaan maar toen ik in de keuken kwam, zag ik op tafel een briefje liggen waarop ik "rijstpotjes" zag staan. Ik wist het meteen, ik mocht naar carrefour :)
Ik ga graag naar carrefour, daar moet ik niet gewoon om een brood vragen, of om 200 gr americain. Nee, daar mag ik alles zelf in mijn mandje of kar gooien.

Op het lijstje stonden ook bananen, dus ik mocht ze wegen en een plakkertje opkleven. Maar voor mij stond een oudere man. "tomaten... waar staan die tomaten hier", vroeg hij tegen zichzelf. Als iemand zich iets afvraagt, kan je maar helpen door hem een antwoord te geven. Dus ik wees naar het 3de knopje waar "tomaten" opstond en zei "hier staat het". De man keek me vriendelijk aan en zei "ja, ik zie al niet zo goed meer he". Ik glimlachte even. Ik had een oude man geholpen met zijn tomaten-probleem. Maar toen ik mijn bananen op de weegschaal legde, voelde ik me plots niet zo goed meer. Ik had de man wel geholpen, maar misschien leek het erop dat ik te ongeduldig was en eigenlijk dacht: "Hier staan de tomaten, er staat een prentje van een tomaat bij en in koeien van letters "TOMAAT", zie je niet goed meer?? Neem nu je ticketje en tomaten en laat mij mijn bananen nu wegen. Ik heb ook niet de hele dag en je had trouwens al voorgestoken!!" ...Of misschien geloofde hij toch in mijn goedaardigheid en is er helemaal niets aan de hand.

Toen alles van op het lijstje + pringles en Kinder chocolade overeenkwam met de inhoud van mijn mandje, ging ik naar de kassa. Voor mij stonden 2 maxi-cosi's op de grond met in de ene een blauw baby'tje en in de ander een roze. Het roze baby'tje lag rustig te slapen terwijl het blauwe wat lag rond te kijken en met zijn piepkleine vingertjes bewoog :)
Het roze baby'tje werd wakker en keek met een klein ondeugend glimlachje naar haar papa (veronderstel ik toch). Maar iets later begon het al te wenen. Het was misschien iets TE ondeugend geweest :)
Het idee dat er zo'n klein wezentje binnen enkele maanden ons gezin zal vergezellen maakte me plots gelukkig.

Ik voel me nu al een trotse nonkel :)
comments (11)

Tuesday, 13 July 2004 at 20.45
Wie wil een strip-act ??

Reageer bij de comments.
comments (4)

Tuesday, 13 July 2004 at 20.09
OK, als iedereen het vertelt, ik ook dan maar...
IK WORD NONKEL :)

Mijn 'grote' zus en Andy krijgen in maart een kindje en logischerwijs word ik daar dan nonkel van he :)


Foto van Tales From The Crib

En als aankondigings-cadeau hebben we allemaal een T-shirtje gekregen. Het mijne kan je zien op www.nonkeljochen.tk
comments (3)

Sunday, 11 July 2004 at 22.43
en KLIKKEN maar...


Ook al heb je het reeds gezien, klik nu maar nog eens, het is veranderd :)
comments (0)

Sunday, 11 July 2004 at 15.39
Mijn dag kan niet meer stuk.
Ik heb net de aflevering van "de moesmakende hakker" gezien :)WHAAAAAAAA WHAAAAAAAA WHAAAAAAAA WHAAAAAAAA WHAAAAAAAA WHAAAAAAAA WHAAAAAAAA WHAAAAAAAA WHAAAAAAAA WHAAAAAAAA WHAAAAAAAA WHAAAAAAAA WHAAAAAAAA WHAAAAAAAA WHAAAAAAAA WHAAAAAAAA WHAAAAAAAA WHAAAAAAAA
HAHAHAHAHA HAHAHAHAHA HAHAHAHAHA HAHAHAHAHA HAHAHAHAHA HAHAHAHAHA HAHAHAHAHA HAHAHAHAHA HAHAHAHAHA HAHAHAHAHA HAHAHAHAHA HAHAHAHAHA
comments (1)

Friday, 9 July 2004 at 21.38
GEZOCHT:

idee?n

*edit: foto-idee?n

*2de edit: toch maar andere idee?n

comments (1)

Thursday, 8 July 2004 at 21.39
Ik was nog iets vergeten vertellen over dynamite.
1. Ze gebruiken het apple-waarschuwings-kwak-geluidje dat heel erg onprofessioneel klinkt en van een eend is
2. Ze zijn verkleed als kip
3. Het liedje is de vogeltjesdans

....zoals ik al zei: DOM
comments (1)

Thursday, 8 July 2004 at 13.58
Dit zal ik doen... tenminste als ik word toegelaten na de infosessie op 16 september.opleiding digitale drukvoorbereiding


doel van de opleiding

Het digitaal leren aanmaken van een grafisch ontwerp voor een folder, affiche, flyer,... en het bouwen van een internet-site.


programma

-systeemsoftware
-internettechnologie
-praktisch gebruik van het Internet
-beeldverwerking: Photoshop
-scantechnieken
-vectorieel tekenen : Illustrator
-opmaak: Quark XPress, InDesign
-typografie en druktechnieken
-website-ontwerp: basis HTML en Dreamweaver
-compressietechnieken voor het web: ImageReady
-aanmaken van PDF: Acrobat Distiller
-controles van documenten: Flightcheck, Pitstop
-kleurenleer en colormanagement
-workflow: optimalisatie en grootmontage
-tewerkstellingsmodule
-eindwerk: digitale drukvoorbereiding van een volledig project en website

-stage


verloop van de opleiding

De opleiding omvat 904 lesuren (ongeveer 6 maand) (stage niet inbegrepen). Na de opleiding zijn er 8 weken stage.

comments (0)

Thursday, 8 July 2004 at 9.55
Gisterenavond was het weer van 10 om te zien en ik heb me er weer aan ge?rgerd.
De eerste waren K3, die MOETEN gewoon in totz komen. Toen was het de beurt aan Danzel, iemand die ooit bij de laatste 30 van idool 2003 was, met zijn flauwe versie van "Pump It Up". Ik was dit liedje al zo beu en dan brengt hij het opnieuw uit. Hij had beter "Dragostea Din Tei" uitgebracht, dan kon het 3 keer in de ultratop staan.
De volgende was nog zo'n idool-finalist, Brahim. OK, daar valt ook weinig over te zeggen: Hij kan niet zingen, alleen wat janken, en playbacken kan hij al even goed. Dus waarom stond hij daar eigenlijk?

Dan kwamen er een paar liedjes waar eigenlijk niets over te zeggen is, gewone liedjes dus. Spring zat daar nog ergens tussen die we ook wel weer een paar weken zullen zien.
Will Tura mocht nog eens zijn "Mooi, 't leven is mooi" brengen voor het 15-jarig bestaan van 10 om te zien. En dan was het "de vlaamse supertip" en jawel hoor, het was niemand minder dan... Mama's jasje. Op het moment dat ze "de vlaamse supertip" zeiden, wist ik al dat het mama's jasje ging zijn. Wie anders?
Ik snap het eigenlijk niet. Een paar jaar geleden hadden ze enkele goeie liedjes, maar de laatste jaren trekt het echt op niks meer. Ze zouden er beter mee stoppen want ze worden saai.

Op nummer 1 stond de 3e idool-deelneemster van de avond, Natalia. Net als K3 iemand die ook weer iedere keer te zien zal zijn. Vooral als ze nog een tijd op 1 blijft staan, dus dan moeten ze haar wel tonen. Het is misschien wel een mooi liedje maar als je iedere week weer moet horen "en dat wil zeggen dat op nummer 1 nog steeds... NATALIA staat", dan word je dat ook wel beu.

Het ergste van de avond heb ik tot laatst gehouden... DYNAMITE!! Welke doelgroep willen ze daarmee eigenlijk bereiken? Voor 6-jarigen doen ze zelfs te belachelijk. En toch slagen ze er in om iedere keer belachelijker te doen dan hun "hit" ervoor. Ik heb er maar 1 woord voor: DOM
comments (3)

Wednesday, 7 July 2004 at 20.03

comments (7)

Wednesday, 7 July 2004 at 11.29
Zoals je ziet heb ik mijn blog wat veranderd, qua look toch. Als er toch nog opmerkingen zijn, laat het me dan maar weten.
En die "welcome" is misschien een beetje raar maar ik wist niets anders. Dus als je hier ook een beter idee hebt, post het dan maar bij de comments.
comments (4)

Sunday, 4 July 2004 at 14.51
Ik had al lang een idee om nog eens iets te maken voor op mijn site (jochenplanet) maar het is er nooit van gekomen.
Nu heb ik er toch maar eens werk van gemaakt en DIT is het geworden.

Het is wel niet helemaal hoe ik het in mijn gedachten had, maar ZO goed kan ik nu ook weer niet tekenen en er was nu al werk genoeg aan :)
comments (3)

Friday, 2 July 2004 at 9.53
Vandaag zien we... DE TRUC MET HET C109/art.36-FORMULIER

1. Vul je gegevens in
2. Laat je middelbare school haar gegevens invullen
3. Laat de VDAB op het einde van je wachttijd de rest invullen
3.1 Ga eens vragen wanneer het einde van je wachttijd is (bv. 18 juni)
3.2 Ga op 18 juni terug en hoor dan dat je op 21 juni moet teruggaan
3.2.1 Op 18 juni zelf zeggen ze dat je wachttijd wordt verlengd omdat je een vakantiejob hebt gedaan tijdens je wachttijd
3.2.2 In het ergste geval ga je op 21 juni terug en hoort dan pas dat je wachttijd wordt verlengd (hier niet van toepassing)
3.3 Je wachttijd werd verlengd tot zaterdag 3 juli (dus in het weekend wanneer ze niet werken) en je gaat op 2 juli. Dat mag niet.
3.4 Ga terug op 5 juli, na het weekend

Hopelijk moet ik maandag geen puntje 3.5 toevoegen
comments (0)

Thursday, 1 July 2004 at 21.57
DE TRUC MET HET TV-WORSTJE

1. Hou je 2 wijsvingers tegen mekaar2. Focus je op hetgene erachter

3. Et voila, je houdt een TV-worstje tussen uw vingers :)
EXTRA: Doe uw vingers nu een beetje uit mekaar en kijk hoe het worstje zweeft :)
comments (11)

Thursday, 1 July 2004 at 20.14
Tijd voor een nieuwe ZOOM

Wat is dit??
Het is deze keer geraden door Severine. Het is dus een monchhichi (ja met 2 h's)
Blijkbaar moet het volgende keer nog moeilijkercomments (5)

Thursday, 1 July 2004 at 11.45
Weer een kleine update.
Nu zie je de laatste 15 berichten, zowel bij "What's going on" als "Your stories"
Ze stonden eerst per maand gerangschikt waardoor je in het begin van de maand de laatste berichten van de vorige maand zou kunnen missen.
comments (0)

 

May 2004
June 2004
July 2004
August 2004
September 2004
October 2004
November 2004
December 2004

January 2005
February 2005
March 2005
April 2005
May 2005
June 2005
July 2005
August 2005
September 2005
October 2005
November 2005
December 2005

January 2006
February 2006
March 2006
April 2006
May 2006
June 2006
July 2006
August 2006
September 2006
October 2006
November 2006
December 2006

January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
June 2007
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007

January 2008
February 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008

January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009

January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010